top of page

ETEN ALS BIJDRAGE AAN JE GEZONDHEID

Hoe zou het voor je zijn als eten weer leuk wordt? Of bijdraagt aan gezelligheid en een lichaam waar je blij mee bent? Als jij al heel lang 'heel erg bezig bent' met het bereiken van een 'gezond gewicht' snak je wellicht naar eten zonder stress of druk. Omdat je altijd bezig bent met wat mag en wat niet mag. Er zijn zoveel verschillende inzichten en stromingen over wat nou 'gezond' is en wat niet. Je moet bijna een wetenschapper zijn om daar de juiste keuzes in te kunnen maken. En dan nog zijn het ook altijd persoonlijke keuzes.

Wat als je bij de basis zou kunnen beginnen? Bij het ontstaan en oplossen van jouw ongewenste eetpatroon. Want net als bij elke slechte gewoonte of verslaving dient je eetpatroon een bepaald positief gevoel dat je nastreeft. Je wilt je juist goed, comfortabel, veilig, tevreden en genoeg voelen. Alleen hoe je dat probeert te bereiken werkt niet en levert waarschijnlijk het tegenovergestelde gevoel op.

 

Wat als de negatieve lading van eten afgehaald kan worden met behulp van hypnose en jij vanuit jouw intuïtie weer mag gaan vertrouwen op dat wat goed voor je is? Zodat jouw lichaam en mind stap voor stap weer gezonde eetgewoonten gaan realiseren. Zonder hongerdiëten, extreme voedingsadviezen of bovenmenselijke sportprestaties. Die je toch niet vol kunt houden. 

Hypnose kan je helpen om met kleine haalbare stappen en de juiste mindset en doelen niet alleen een gezond gewicht te bereiken, maar eten ook als bron van jouw algehele gezondheid te gaan zien en ervaren. Geen quick fix dus, maar een langetermijn aanpak waar je nog lang plezier van zult hebben.

bottom of page