top of page

HAAL MEER UIT JE ONDERBEWUSTE VERMOGENS

Met (zelf)hypnose kun je meer van het totale vermogen van je brein aanspreken. Dat is namelijk enorm. We kunnen nauwelijks vermoeden hoe groot dat is en hoeveel capaciteit we in feite hebben. We zijn gewend om ons neer te leggen bij wat we 'bewust' kunnen onthouden, bevatten, reproduceren, leren en noem maar op. Maar als je op een andere manier je mind en je leervermogen kunt aanspreken, kun je enorme stappen zetten. Te beginnen bij het loslaten van twijfel en angst of je het geleerde wel kunt onthouden of die prestatie wel neer kunt zetten. Je kunt leren vertrouwen op wat er aan kennis en kunde in is gegaan, je er ook weer uit kunt halen. Hoe?

 

Leer beter presteren: school en studie

Laat ik je meenemen naar het verhaal van mijn dochter. We hebben samen een Silva Mind Control training gedaan. Zij vlak voor haar examens. Ze stond er niet heel rooskleurig voor en kon wel wat extra zelfvertrouwen gebruiken. Met een speciale zelfhypnose tool leerde ze om dat wat ze geleerd had op het juiste moment naar boven te halen. Het is geen 100% quick fix, maar wel een manier om je scores bij toetsen met zeker 25-30% te verbeteren. Gewoon door te leren vertrouwen op je intuïtie. Het resultaat was dat haar cijfers boven verwachting (van het docententeam) waren. Maar de grootste winst was wel het feit dat ze met minder stress, faalangst en zorgen haar examens heeft kunnen maken. En dat neemt ze mee voor de toekomst.

Presteren onder druk: sport, werk, presenteren

Iedereen kent dat wel, je moet een prestatie leveren. Of dat nou op je werk, je studie of bij het sporten is... En de druk neemt toe. Zo erg zelfs dat je lam komt te liggen en blokkeert. Juist op het moment dat je er echt moest staan. Met hypnose kan ik je helpen om vanuit de ontspanning te werken aan je prestatie. Met het vertrouwen dat je mind je gaat ondersteunen bij het ophalen van de juiste informatie en skills, op het juiste moment. Zodat jij er met zelfvertrouwen staat. Of dat nu is om die geweldige presentatie te geven of je perfecte service op de tennisbaan te slaan. 

Wil jij vandaag nog je eerste stap naar meer succes zetten? Lees ook de ervaring van een cliënt.

bottom of page