top of page
'ALL WE HAVE IS NOW'

Deze wijsheid kwam ik tegen op een verkeersbord terwijl ik door de VS reisde. Ik heb hem geadopteerd en herhaal hem dagelijks voor mezelf.

J10_1_edited.jpg

Hoewel simpel vergeten we dit vaak. We laten ons leiden door het verleden en wat ons nog te wachten staat. We blijven hangen in dingen die gebeurd zijn en vrezen voor wat er in de toekomst nog allemaal kan gebeuren. En ondertussen vergeten we dat we nu leven. Dat verleden en toekomst eigenlijk niet bestaan. Alleen in onze gedachten. Als een verhaaltje in ons hoofd. We hebben dat allemaal, die verhaaltjes. Maar vaak helpen ze ons niet. Het zijn de repeterende plaatjes en praatjes en valse overtuigingen die we voor waar aannemen.

 

Voor 95% van ons gedrag geldt dat we het 'automatisch' doen. Slechts 5% doen we bewust. Dat geldt dus ook voor onze 'slechte gewoonten' en belemmerende overtuigingen. Niet verwonderlijk dus dat het heel lastig is om vanuit die 5%, je wilskracht (of je bewustzijn) je automatische gedrag en gedachten te veranderen. Als je dit echt begrijpt, snap je ook dat je best wat minder streng mag zijn voor jezelf als het steeds niet lukt. Het is nu eenmaal het patroon dat je na heel veel oefenen hebt geleerd. Met (zelf)hypnose krijg je op een snelle en eenvoudige manier toegang tot die onderbewuste patronen. En hoe wonderlijk het ook lijkt, het werkt echt! Daarom ben ik daar zo enthousiast over.

 

Het intrigeerde mij als kind al te zien dat sommige mensen hun slechte gewoontes en angsten maar niet los kunnen laten en er volledig door beheerst worden. Nu ik heb geleerd hoe dit ontstaat en hoe je dit ook weer kunt ombuigen, wil ik heel graag zoveel mogelijk mensen helpen met deze aanpak. Ik wil jou als het ware laten ervaren waar jouw schakelaar hiervoor zit. In hypnose zetten we hem aan, zodat jij van WILLEN naar DOEN kunt gaan. Het is een proces, waarbij je met de juiste mindset en overtuiging jezelf helpt verbeteren. 

 

Natuurlijk is het leven niet alleen maar 'leuk'. Iedereen kent verdriet, rouw, pijn, irritatie en angsten. Deze gevoelens hebben een functie, je hebt ze nodig. Als het goed is helpen ze je te groeien, ze brengen je verder. Behalve als je er niet meer uit kunt komen. Als je blijft hangen in die repeterende negatieve gedachten en gewoonten. Op zo'n moment kun je iemand gebruiken die jou op een zachte en eenvoudige manier daarbij helpt. Zodat jij weer kunt genieten van het NU, omdat je je gewoon beter, gezonder, zelfverzekerder, vrijer, prettiger en leuker voelt. 

De afgelopen jaren volgde ik de nodige opleiding om de juiste tools daarvoor te leren en de nodige ervaring op te doen. Hieronder zie je welke certificaten ik heb behaald.

 

Daarnaast ben ik erkend CAT-therapeut en val ik onder het Wkkgz klacht- en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).

 

Naast opleiding en ervaring gaat het natuurlijk over vertrouwen en een goede klik met mij als coach en therapeut. Bel me gerust voor meer informatie of een intakegesprek.

Certificeringen
  • Internationaal gecertificeerd NLP Master Practitioner

  • Internationaal gecertificeerd Hypnotherapeut

  • Internationaal gecertificeerd IEMT practitioner

  • Internationaal gecertificeerd Silva Mind Control Method

  • Internationaal gecertificeerd Simpson Protocol Hypnotherapist

  • Internationaal gecertificeerd Hypnotist Direct Hypnosis (Jeffrey Stephens protocol)

  • Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de CAT-beroepscode. 

  • Ik val als CAT-collectief therapeut onder het Wkkgz klacht- en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een landelijk erkende en onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie waaronder mijn klachtenregeling valt.

CATvirtueelschild.png
GATVirtueelschild.png
the-society-of-nlp-practitioner-richard-
Jeffrey.png
Register-Hypnotherapeut-1.png
bottom of page