top of page
  • Foto van schrijverJeanne-Tine van Vonderen

Met Hypnotherapie effectief je stress te lijf

Vakantie voorbij en terug naar de werkstress?Leef je een beetje van vakantie naar vakantie? Omdat dit voor jou het moment is om de motor weer op te laden en eindelijk eens echte ontspanning te voelen? Dan is de kans groot dat er heel veel energie (onnodig) weglekt tijdens je normale werkende leven. Ben jij je bewust hoe je spanning opbouwt en wat je daarvoor doet? Ligt het alleen aan je werk, of heb je sowieso veel last van stress? Het zijn meestal de meest ijverige en loyale medewerkers die de hoogste (werk)druk voelen. Jouw inzet is heel fijn voor je baas. Maar jouw overbelasting is voor jullie beiden het slechtst mogelijke resultaat.

Wil je aan de slag met stress, of die nu werkgerelateerd is of niet, denk dan eens na over hypnotherapie.


Minder werkstress, meer werkplezier

Dit is namelijk een snelle en effectieve manier om jou te helpen inzicht te krijgen in jouw valkuilen en strategieën op het gebied van (werk)stress. Mijn NLP en hypnose-coaching is gericht op het samenbrengen van bewustzijn en onderbewustzijn. Weet je wat je precies doet als je gestresst raakt of bent? Wat zijn jouw onderbewuste saboteurs die je steeds in de stress duwen? Hoe kun je die leren herkennen en misschien zelfs voor je laten werken? En wat is er wel mogelijk in jouw specifieke situatie? Vooral dat laatste is belangrijk. Want vaak is er zoveel meer mogelijk dan dat je kunt zien in een stressvolle situatie of fase. En is het broodnodig om simpelweg oude stress los te gaan laten (maakt niet uit waar het vandaan komt) en ruimte te maken in je lijf om ontspanning toe te kunnen laten.


Wil je meer weten over mijn aanpak waarin ik diverse tools combineer om oude stress, pijn of trauma's los te mogen laten en patronen te leren herkennen om ze effectief te gaan veranderen ten gunste van jezelf? Neem dan contact met me op voor meer informatie of boek direct een sessie via 'boek een sessie'.
33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page