top of page
John
Cecile
Lise
Mayke
Julius

Klantervaringen

John

Via mijn dochter hoorde ik dat Jeanne-Tine mij met behulp van hypnose kon helpen met mijn lichamelijke klachten die op dat moment uitzichtloos leken. Ik heb al enkele jaren last van zowel Tinnitus als Ménière. Deze aandoeningen zorgden ervoor dat ik uiteindelijk ben afgekeurd en niet meer kan werken. De ménière zorgde voor duizeligheid, misselijkheid en overgeven en het bijna continue geluid zorgde voor veel stress, angst en overbezorgdheid in mijn leven. Ik heb uiteindelijk drie sessies gehad bij Jeanne-Tine en die hebben mijn leven behoorlijk in positieve zin veranderd. Na de eerste sessie werd de misselijkheid veel minder en verdween het overgeven. Ook kon ik beter slapen en kon ik het geluid meer naar de achtergrond brengen. Hierdoor ontstond veel meer rust in mijn hoofd. Na de andere twee sessies, die nog diepgaander waren, is er in algemene zin meer rust gekomen. Ik heb veel van mijn overbezorgdheid los kunnen laten, ben opener over dingen die in het verleden gebeurd zijn en ik laat meer mooie dingen toe in het leven. 

 

Over de gehele linie is sprake van zelfacceptatie, meer zelfvertrouwen, rust en kalmte. De duizeligheid is veel minder en het geluid kan ik goed mentaal naar de achtergrond brengen. Wat ik heel prettig vind is dat ik nu minder medicijnen nodig heb. Doordat ik me echt beter voel, kan ik ook meer aan. Mensen in mijn omgeving zijn weleens bezorgd als ze zien wat ik nu weer allemaal doe. Ik vind het fijn om weer zinvol bezig te zijn en ben nu mantelzorger voor verschillende familieleden. Ik merk dat ik dat, ondanks de zware last van ziekte, met rust, humor en kalmte kan doen. Iets dat voor de hypnosesessies ondenkbaar was. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om naar Jeanne-Tine te gaan. Zij is heel open en gaf mij direct een prettig en rustig gevoel om mezelf te kunnen zijn. Dat maakte dat ik de sessies als heel prettig heb ervaren. Met de resultaten tot op heden ben ik heel blij. Ik merk dat het een proces is waarin ik nog steeds stappen zet naar meer welbevinden en meer vertrouwen in mezelf.

Cecile

 

Ik wilde heel graag stoppen met roken en had in het verleden al een paar pogingen gedaan. Mijn doel was om niet aan te komen door het stoppen. Ik had al goede verhalen gehoord over stoppen met roken met behulp van hypnose. Door corona kon Jeanne-Tine me op dat moment alleen een sessie per Skype geven. En ook die werkt blijkbaar heel goed, want Ik ben na één sessie inmiddels al een aantal maanden een niet-roker. Daar ben ik Jeanne-Tine enorm dankbaar voor. Ze had voor mij ook een persoonlijke audio gemaakt ter ondersteuning, maar die heb ik niet eens nodig gehad! Wat een succes.

Lise

 

Ik had Trichotillomanie, zo'n 40 jaar. Gepaard met een rugzak vol schaamte, verwijt, verdriet, frustratie en angst om er nooit af te komen. Toen ik bij Jeanne-Tine op de bank lag, onder hypnose, voelde ik hoe m'n lichaam reageerde op een liefdevol bedanken er altijd te zijn. Alsof het zich voor het eerst echt gezien en gehoord voelde. Ik kreeg het heel warm. Direct daarna steeg een grijzig, wollen kleed, dat eruitzag alsof het stevig geweven was en met wolken omzoomd, rond mijn buik omhoog. En verdampte. Just like that. Ik heb sindsdien geen enkele behoefte gevoeld om m'n haar eruit te trekken.

WAT een ervaring. WAT een bevrijding. Dank je wel voor deze life changing sessie, Jeanne-Tine!

 

Mayke

Hypnose bij Jeanne-Tine, heerlijk! Ik voel me bij binnenkomst direct welkom. Jeanne-Tine heeft één en al aandacht voor mij. Vanuit rust en veiligheid heeft ze me voorbereid op wat er zou gaan komen. Positiviteit en opbouwend taalgebruik voeren de toon. Ik was vooraf nieuwsgierig en sceptisch of het wel zou lukken. Dan 'vertrekken we'. Ik luister naar haar warme stem die mij stap voor stap dieper en dieper tot rust brengt. Even later.... wat dat even later ook is, ben ik weer helemaal in het hier en nu en voel ik me ijzersterk. Zo bijzonder, zo mooi. Het lijkt alsof ik een deel van mijn (onnodige) bagage heb losgelaten. 

Een paar weken later ben ik weer naar Jeanne-Tine gegaan voor een tweede sessie. Omdat ik nieuwsgierig was of het me weer dat ijzersterke gevoel op zou leveren en of het me nog een keer zou helpen om mijn onnodige bagage los te laten. Yes!! Inmiddels zijn we een half jaar verder en ik pluk nog steeds de vruchten van deze sessies. Super bedankt Jeanne-Tine!

Julius

Al vanaf 5 vwo had ik een continu gevoel van stress. Ik had het idee dat ik altijd ‘iets’ moest doen en als ik dat niet deed had ik het gevoel mijn tijd te verdoen. Hierdoor werd ik heel moe en onrustig in mijn hoofd. Zo moe dat ik steeds overal in slaap viel: op school, achter mijn bureau en op de bank. Ik was gewoon continu moe. En daardoor gebeurde er uiteindelijk steeds minder, ook op school. 

Na een tussenjaar ging ik studeren. Mijn probleem van de middelbare school was niet opgelost, maar nu kwamen er nog een paar scheppen bovenop. Verplichtingen, stress, verwachtingen van anderen. Ik dacht dat dat normaal was, maar ondertussen werd ik steeds vermoeider. Had het gevoel alsof ik ’s nachts niet eens geslapen had en voelde me heel erg gestrest. Ik voelde me beklemd door al mijn verplichtingen en wist in mijn achterhoofd wel dat ik daar iets mee moest. Maar ja, stoppen met mijn studie, vereniging en vrienden was wel moeilijk.

 

Thuis zagen ze wel dat ik me niet goed voelde. Toen ik via mijn moeder hoorde van jouw hypnosepraktijk stond ik daar wel voor open. Gelukkig voelde het naast een beetje gek ook gelijk heel vertrouwd. Ik vond het fijn in om in hypnose te zijn en in zo’n verhaaltje meegenomen te worden. Toen ik uit hypnose kwam had ik echt het gevoel even ‘ergens anders’ geweest te zijn. Na die sessie zijn er veel dingen veranderd. Ik ben met mijn studie gestopt en weer thuis gaan wonen. Daardoor kwam ik helemaal tot rust. Ik ruimde mijn kamer op en was ineens een stuk serieuzer en minder op feesten gericht. 

Ik voel me nu gewoon veel rustiger en zelfstandiger en ik hoor dat ook van anderen terug. Ik heb echt voor mezelf gekozen en ben een andere studie gaan doen. Ik ben blij dat het goed heeft uitgepakt voor mij. 

Noor

Na een aantal zware jaren van zorg, verdriet en verlies kwam ik bij Jeanne-Tine met de vraag; 'Ik ben een kunstenaar en voel me na alle zware jaren enigszins uitgeblust en vastgelopen in mijn werk. Kun je me helpen om mijn creatieve vrijheid terug te vinden, of anders gezegd, mag ik weer in volle concentratie aan het werk?'


Een mooie vraag en uitdaging voor Jeanne-Tine. 
 

Na de hypnose sessie van een uur, die heel prettig en ontspannen was, heb ik in de loop van de daaropvolgende weken een aantal veranderingen ervaren. Ik noem de twee meest opmerkelijke:

Mijn werk heeft een omslag van 360 graden gemaakt, ander materiaal, andere input , andere uitstraling. 
De tweede verandering: Ik kan oprecht weer heel hard lachen. Heel bijzonder om te ervaren en zo ontzettend fijn!

Annemarieke

Jeanne-Tine luisterde goed naar me en wist met gesprekken, oefeningen en hypnose veel beter tot me door te dringen dan andere coaches. Ik dacht dat ik wel wist wat ik moest doen om mijn problemen op te lossen, maar toch lukte het me niet. Als je hoofd nooit ophoudt met praten is het moeilijk om iets echt te voelen. Ik was als een robot de stappen aan het doen die ik moest doen om een eindresultaat te bereiken en toch kwam ik er nooit. Maar door de sessies met

Jeanne-Tine heb ik meer rust in m’n hoofd, minder twijfel en heb ik een beter idee van waar ik heen wil zonder dat ik er meteen al wil zijn. Niet alles is nu opgelost maar ik kan er dankzij de handvatten die ik heb gekregen zeker beter mee omgaan.

Ineke

 

Het gaat nu onwaarschijnlijk goed... het blijft toch ook onwerkelijk. Nadat ik bij jou ben geweest heeft er in mijn systeem, in mijn zijn, een hele zuivering plaatsgevonden. Dat is hoe ik het gevoel het beste kan omschrijven. Alle stoffige gruisdeeltjes, die steeds bleven kleven en die zorgde voor gepieker en onrust, zijn allemaal weg.

Thomas

 

Ik wilde heel graag stoppen met roken en had al veel stoppogingen gedaan. Maar ik viel telkens weer terug in het oude riedeltje. Ik wilde stoppen zonder pleisters of andere medicatie. Ik ben toen gaan googlen en kwam bij Mijn Hypno Coach uit en heb gelijk een afspraak gemaakt. Jeanne-Tine heeft mij heel goed uitgelegd hoe het in zijn werk ging. Na de behandeling heb ik wel wat klachten gehad zoals vermoeidheid. Dit was na twee weken voorbij. Nu ben ik al een hele tijd onderweg en heb ik niet één keer de behoefte of zin in een sigaret gehad. Hypnotherapie heeft zeer goed geholpen en ik raad het ook andere mensen aan om het te doen.

Renata

Jeanne-Tine is een hypnotherapeut met een dikke plus achter haar naam. Ze is warm en direct tegelijk in haar observaties en dankzij de sessies bij haar heb ik voor mezelf de nodige stappen kunnen maken die nodig waren voor mijn proces en deze werken nog steeds door. Ze is ruimhartig in haar tijd en in haar aandacht. Je wordt helemaal gezien en gehoord. Dus twijfel niet, je bent hier aan het goede adres!

Andreea

After a long year of physical pain and a lot of visits at all kinds of doctors that kept telling me “It’s just stress, go do some sport", someone told me that they chose hypnosis therapy as a solution to get rid of stress. I didn't think that that could be the solution for me because I didn't believe I was stressed in the first place. But I was very curious because I read about it in books and for me it was something mystical, something too abstract for my logical way of thinking. I decided to try it, just to see if I can get the same feeling the people in my books got while being hypnotized. I went there with no hope of getting any better, it was pure curiosity. To my surprise, from the first time I talked to Jeanne-Tine, I felt like she was there for me, with no judgmental thoughts. And it felt so good to feel heard and understood. After the first session, I left feeling 10 kg lighter than when I entered her house. It was that moment when I realized how much my past and my culture mean to me and that I must change a lot at myself to be the way I wanted to.

I followed some more sessions with Jeanne-Tine, and it felt so right that at some point I thought I could not go on without therapy. I relied so much on her support that I could not wait for the next session. She has thought me about trust and respect, love and setting boundaries. How to be more present and that stopping with old passions and going for something new is totally fine. How to stop thinking in patterns and how to break loose from my past and background. That most of the people are just people with, sometimes, bad moments and that I don't have to take things personally all the time. I could write a book about all the things I (re) learned during our sessions. During our sessions we talked both in English and Dutch, so I think that for Jeanne-Tine is not a problem speaking with expats that don't speak the language. The language barrier was non-existent in this case. One thing I loved about our sessions is her way of joking about my way of seeing the situation. In a kind way of course. But it made me feel comfortable around her. Something that she made me realize is how important the sport and the diet we have can influence our health, both physically and mentally. For me, my physical health is still a work in progress, but mentally I know I'm in a far better place than I've been one and a half years ago. Jeanne-Tine, you make a huge difference in my life and I'm always going to be grateful for your help and presence. Thank you!! 

Boek een sessie
Noor
Annemarieke
bottom of page