top of page

ZO WERK IK

Hypnose is de basis van de behandelingen van Mijn Hypno Coach. Maar er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. In mijn praktijk zet ik ook NLP, de Silva Mind Control methode (zelfhypnose) en Reiki en Energy Healing in, om jou zo snel en effectief mogelijk te helpen vanuit de juiste vragen. Ik combineer het beste uit de verschillende scholen en integreer deze in mijn eigen aanpak.

 

Jouw vraag, wens of doel bepaalt steeds opnieuw wat mijn specifieke aanpak is voor jou.

Hypnose

Met (diepe) hypnose kan ik direct communiceren met jouw onderbewustzijn. Dat lijkt moeilijk of zweverig, maar dat is het zeker niet. Als jij open staat voor verbetering van jouw leven en toestaat om in hypnose te gaan is al bijna de helft van het werk gedaan. Door jou met de juiste technieken in diepe staat van lichamelijk en mentale ontspanning (trance) te brengen, kan jouw bewustzijn zich even helemaal ontspannen en veilig terugtrekken. Jij geeft daarmee zelf toestemming tot het passeren van de ‘firewall’, jouw beschermingsmechanisme. Hierdoor kan ik met je onderbewustzijn communiceren. Ik neem je dan mee op een bijzondere reis door jouw eigen brein. Met de juiste instructies, vragen en positieve suggesties, worden patronen, overtuigingen en gedachten gereset en blokkades opgeheven. Of haal jij informatie op die daar (verborgen voor je bewustzijn) opgeslagen ligt. Bijna als een virtual reality ervaring, maar dan in het echt. 

Er gebeurt tijdens de hypnose niets wat jij niet wil en toestaat en je kunt op elk moment uit hypnose komen. De ervaring leert dat de meeste mensen er liever nog iets langer blijven, omdat het meestal een heel ontspannen en prettige ervaring is. Door het resetten van patronen en opheffen van blokkades komen er soms wel emoties vrij tijdens of na de sessie. Dat is een goed teken, want dat bewijst jou dat er mentaal en fysiek processen in gang gezet zijn.

Hoe wonderlijk het ook klinkt, zo'n 3 tot 6 sessies hebben al de beoogde impact. Wanneer een gewoonte of (gedachte)patroon eenmaal is doorbroken en herkend, is de weg naar verandering ingezet. Soms is het goed het nieuwe gedrag later nog te verstevigen, zodat een nieuwe routine gemakkelijker kan blijven bestaan. Ik spreek dan af om na het traject op een later tijdstip nog extra sessies te doen en leer je zelfhypnose.

 

We bekijken altijd individueel wat past bij jouw vraag en maken samen een plan van aanpak. 

WAT IS

JOUW DOEL?

MHC_Stoppen-met-roken.png

Stoppen met roken

Reken af met je ongewenste en ongezonde gewoonten en verslavingen 

MHC_Rust-over-gedachten.png

Rust over gedachten

Krijg meer rust en controle over je eigen gedachten (ook bij ADD, ADHD, PTSS etc.)

MHC_Zelfvertrouwen.png

Meer zelfvertrouwen

Pak de saboterende gedachten aan die jou belemmeren om te mogen vertrouwen op jezelf

MHC_Burnout.png

Burn-out preventie

Stress reduceren, burnout preventie en verbeteren van je lichamelijke en mentale gezondheid

MHC_Relaties.png

Relaties versterken

Word je bewust van je onbewuste patronen en valkuilen en verbeter je relaties thuis en op je werk

MHC_gewicht.png

Gezond gewicht

Doorbreken van verkeerde eetpatronen om je gewenste en gezonde gewicht te bereiken ​

Prestaties.png

Prestaties verbeteren

Bereik meer op het gebied van werk, sport, studie en creativiteit vanuit je onderbewuste vermogens

MHC_Angsten.png

Angst overwinnen

Met een eenvoudige aanpak je angsten en fobieën loslaten en weer vrijheid over je gedachten ervaren

MHC_Pijnreductie.png

Pijn verminderen

Verminderen en stoppen van fysieke klachten en pijn (van allergieën tot migraine, tinnitus etc.)

Overzicht
bottom of page